Om

I takt med att samhället förändras och utvecklas ändras sätten vi kommunicerar med. På Inside Voice har vi samlat de Twitter-konton som är mest intressanta att följa när man vill ha information om händelseutvecklingen i svenskt näringsliv.

Idén bakom Inside Voice föddes då Carl Icahn twittrade om att han investerat i Apple. Detta resulterade i att aktiekursen påverkades kraftigt. Twitters roll som bärare av finansiell information var därmed född.

Har du frågor eller funderingar kring Inside Voice? Kontakta oss gärna på kontakt@insidevoice.se.

Annonsering

Inside Voice har funnits sedan 2012 och är idag en etablerad sida för att hitta finansiell information så som insidertransaktioner och blankningspositioner. Sidan har ett jämt flöde av börsintresserade besökare från Sverige och övriga Skandinavien.

Vill du synas och göra reklam på Inside Voice? Kanske en begränsad kampanjbanner eller en heltäckande förstasida? Kontakta kontakt@insidevoice.se.

Beta

Inside Voice är idag i betastadiet. Arbetet med att förbättra och utveckla sidan sker fortlöpande. Inside Voice tar inget ansvar för att datan som publiceras är korrekt. Sidan drivs ideellt och är ett hobbyprojekt.

All data tillhör Twitter.

Bakom sidan

Bakom Inside Voice står tre stycken ingenjörer, alla med olika examen från LiU.